logo
Domů

\

Blog

\

First visit cz

První návštěva - Jak se připravit a co vědět

První návštěva - Jak se připravit a co vědět

Erotická masáž je skvělý způsob, jak prozkoumat své tělo a objevit nové pocity. Řekneme vám vše, co potřebujete vědět o erotické masáži, jejích typech, jak se připravit, co očekávat a další informace. Tak se uvolněte a připravte se naučit se umění smyslného doteku.

Rozdíl mezi erotickou masáží a běžnou relaxační masáží spočívá v tom, že během masáže jsou klient i masérka oba nazí. Obvykle také erotická masáž končí "šťastným koncem".

Prvním krokem je udělat rezervaci a vybrat si svého specialistu pomocí jednoho z mnoha způsobů, jak nás kontaktovat (+420 777 329 325).

Abychom vám usnadnili výběr, doporučujeme se podívat na sekci „Masáže“, kde jsou programy podrobněji popsány, a pokud budete mít další otázky, administrátorka vám pomůže vybrat masáž, která nejlépe splní vaše očekávání. Neváhejte se zeptat administrátora na jakékoli otázky, rádi vám o sobě řekneme více.

Po příchodu do salonu vás přivítá administrátor a nabídne vám „Welcome drink“: čaj, kávu, osvěžující nebo alkoholický nápoj.

Na recepci si můžete znovu probrat detaily masáže, o kterou máte zájem, po čemž se setkáte s masérkou, která vás zavede do šatny, kde najdete všechny potřebné hygienické potřeby (pantofle, ručník...).

V našem salonu najdete několik různých typů erotických masáží, které se liší jak technikami, které masérka použije, tak i dalšími atributy, které masáž činí zajímavější a intenzivnější. Také náš salon nabízí unikátní „smyslnou masáž“ - masáž, během které se dívka snaží vytvořit intimnější atmosféru se svým partnerem prostřednictvím smyslných doteků a jemných objetí.

Nicméně, během vaší první návštěvy doporučujeme začít výběrem masáže „Body to Body“. Masáž Body to Body zahrnuje: erotickou sprchu s masérkou před a po masáži na přání hosta, po které se atraktivní masérka natře příjemnými, zahřívacími oleji a začne relaxačními masážními technikami, po kterých masíruje celé tělo, takže se můžete skutečně uvolnit a zažít nezapomenutelný zážitek. Masáž končí relaxací intimnějších částí mužského těla.

Své názory, stížnosti nebo doporučení můžete zaslat na: erozenspa888@gmail.com

Rádi vás přivítáme.

News
15 čvn 2024

Might be interesting