logo
Domů

\

Blog

\

Co je masaz lingam

Co je masáž Lingam

Objevování léčivé síly lingamové masáže

Slovo „lingamová masáž“ je vám pravděpodobně známé. Je to sanskrtský výraz pro penis a je to také název oblíbené masážní techniky. Možná ale nevíte, že lingamová masáž není jen sexuální akt - je to mocný způsob, jak zažít uzdravení a duchovní spojení. Lingamová masáž je o uctívání mužského penisu a síly, kterou představuje. Při správném provedení může lingamová masáž pomoci uvolnit napětí v pánevní oblasti, zvýšit průtok krve a spojit vás s vaší vlastní mužskou silou. Pokud hledáte způsob, jak prozkoumat svou sexualitu a zvýšit svůj pocit pohody, může být lingamová masáž přesně to, co potřebujete.


Co je lingamová masáž?

Lingamová masáž je druh masáže, která se zaměřuje výhradně na penis. Říká se, že je prospěšná pro muže i ženy, protože může zlepšit sexuální funkce a zvýšit potěšení.

Slovo „lingam“ pochází ze sanskrtu a znamená „hůl života“. To je příhodný název, protože lingam je považován za mocný symbol mužnosti a vitality. V tantrické praxi je lingam uctíván a uctíván jako reprezentace hinduistického boha Šivy.

Mužům může masáž lingamu pomoci zlepšit sexuální funkce a zvýšit potěšení. Může také pomoci při léčbě stavů, jako je erektilní dysfunkce a předčasná ejakulace. Ženám může lingamová masáž pomoci zvýšit libido a zlepšit sexuální funkce.


Výhody lingamové masáže

Když jdete na masáž Lingam, v podstatě se otevíráte všem výhodám, které s ní souvisejí. Od lepšího krevního oběhu po lepší funkci nervů - seznam je prostě dlouhý.

Jedním z nejpůsobivějších přínosů je však skutečnost, že masáž může pomoci zlepšit váš sexuální život. Děje se tak tím, že pomáhá zvýšit průtok krve do penisu, což následně vede k tvrdší a déle trvající erekci. Pomáhá také zlepšit sexuální funkce a výkonnost a zvýšit počet spermií.

Celkově je masáž lingamem neuvěřitelně prospěšným zážitkem, který může zlepšit vaše celkové zdraví a pohodu.


Druhy masážních technik lingamu

Existuje mnoho různých typů masážních technik, které můžete použít. Můžete použít ruce nebo můžete ke stimulaci lingamu použít nějaký nástroj, například pírko. Můžete také používat různé tahy, například lehké tahy pírkem nebo techniky hlubokého hlazení. Experimentujte s různými technikami, abyste zjistili, co je pro vaši partnerku nejlepší.


Jak se připravit na masáž lingam

Při přípravě na masáž je důležité vytvořit bezpečnou a příjemnou atmosféru. Budete si chtít najít klidné, relaxační místo a také smyslnou hudbu nebo vonné svíčky v pozadí, které vás naladí.

Důležité je také otevřeně a upřímně si promluvit o případných očekáváních nebo hranicích. Než začnete, ujistěte se, že víte, co chce váš partner od masáže získat. Jakmile jste oba připraveni začít, je čas, abyste se stali hlavním průvodcem a tím, kdo partnera uvede do naprostého uvolnění.

Váš partner by se měl také dostat do polohy na zádech, s nohama mírně rozkročenýma a s rukama podél těla. A pokud se cítí dostatečně pohodlně, může si dokonce přidat jednu nebo dvě deky navíc, aby se během sezení zahřál.


Uvolnění pomocí lingamové masáže

Při masáži se uvolňují energetické blokády a může dojít k emocionálnímu i fyzickému uvolnění. Můžete pociťovat pocity, jako je teplo, brnění nebo pulzující energie, které procházejí vaším tělem, nebo vibrace, které se šíří do všech částí vaší bytosti. Můžete také pocítit emoce, jako je smutek, hněv, intenzivní radost nebo potěšení. S těmito emocemi se svezte a dovolte si je plně prožívat, jakmile se objeví - to vše je součástí procesu.

Tyto pocity jsou s největší pravděpodobností způsobeny zablokovanou energií, která se uvolňuje. Uvědomte si, že k tomu může dojít, a udělejte prostor pro vše, co se objeví, aniž byste to odsuzovali. Ve skutečnosti je nejlepší odevzdat se všemu, co se objeví, a prostě to nechat být tak, jak to je - není nic krásnějšího, než si dovolit skutečně cítit.


Závěr

Pokud jste zvědaví, zda masáž vyzkoušíte, je třeba mít na paměti několik věcí. V první řadě je důležité, abyste si s partnerem před začátkem masáže stanovili souhlas a hranice. Je také důležité s partnerem během masáže komunikovat a ujistit se, že se mu masáž líbí.

Lingamová masáž může být hlubokým erotickým a duchovním zážitkem pro oba partnery, pokud se provádí správně. S trochou cviku budete schopni poskytnout partnerovi masáž, na kterou nikdy nezapomene.


News
04 čvn 2024

Might be interesting